Variété zoals nooit tevoren!

55 jaar Jacky Lafon op de planken, dat kan u niet missen! Speciaal voor deze editie lanceert Jacky Lafon in samenwerking met Het Witte Paard ‘Jubilee Aan Zee’, een variétéshow zoals ze hoort te zijn: ambiance met enkele topnummers, aan elkaar gebreid met de nodige dosis humor en afgewerkt met een grote portie glitter & glamour.

Humor,

meezingers,

onvergetelijke sfeer!

The place to be in de zomer!

Jacky Lafon stelde een topcast samen voor opnieuw een spetterende reeks zomershows in Het Witte Paard te Blankenberge. Net zoals vorig jaar staan Laura Lynn en Frank Van Erum er mee op de planken. Nieuw dit jaar zijn Jan Wuytens – wat een ontdekking! – en Patrick Onzia, die Het Witte Paard niet onbekend is.

De regie neemt Jacky naar goede gewoonte zelf in handen. Zij slaagt er al enkele jaren in om het publiek een show voor te schotelen om U tegen te zeggen. Proficiat, Jacky!

Het ballet is, net zoals vorig jaar, in handen van de Vegas Showgirl en Evelyne Delameilleure. Ben Van den Keybus tekent ook hier present voor de productie en is verantwoordelijk voor het concept.

Over de special act mogen we nog niets verklappen, maar deze editie wordt er steevast eentje om in te kaderen. Wij kijken er alvast naar uit! U toch ook?

Boek tickets
  • UITGESTELD! Jubilee aan Zee
  • 17 juli t.e.m. 13 september
  • Diner 12u00
    Deuren 13u30
    Show 14u30
  • Vanaf € 31 p.p.

Boek nu

Onze talenten

Artiesten

Creatives

Sfeer