Live is Life copy

LIVE IS LIFE

Wereldberoemde klassiekers als ‘This is my Life’ van Shirley Bassey en ‘For Once in my Life’ van Stevie Wonder passeren de revue. Maar ook steviger werk als ‘Lust for Life’ van Iggy Pop en – jawel…- zelfs ‘It’s My Life’ van Bon Jovi komen in de nieuwste Paasshow van Het Witte Paard in Blankenberge aan bod. En wat te denken van ‘Life is Life’ van Opus. Als dat geen heerlijk interactief meezingmoment is.

Het leven zoals het geleefd moet worden. Met volle teugen dus.

Mee-neuriers, mee-zingers en mee-brullers… een adembenemende show-avond om nooit meer te vergeten en eentje waardoor je achteraf – met nieuwe energie - weer vrolijk leuk verder kan gaan met dat leven.

Met de zeskoppige life-band worden de mooste bladzijden uit de recente muziekgeschiedenis letterlijk en figuurlijk nieuw leven ingeblazen.

Het vaste Witte Paard-team, olv Ben Van de Keybus, dat al een paar keer eerder borg stond voor weergaloze avonden vol leute, vermaak en muzikaal genot, staat ook deze keer weer paraat.

Regisseur Jos Dom en muzikaal leider Patrick Desmedt zorgen er, samen met kostuumontwerpster Elvira Van Bavikhove en choreografe Camilla Keutel voor dat u een avond beleeft waar nog lang over nagepraat kan worden.

Het top-Vegasshowballet danst de avond samen met u weg op een bijzonder stijlvolle en geinspireerde manier.

Op de reusachtige videowall schildert Benjamin De Maere indrukwekkende en op maat gemaakte achtergronddecors die het geheel naar een nog hoger niveau tillen. Benjamin tekent ook voor het indrukwekkende lichtpontwerp waar ze in het buitenland alleen maar jaloers op kunnen zijn.

En dan zijn er nog onze zangers natuurlijk. Een werkelijke topcast. Uit binnen- en buitenland. Klinkende namen als Maarten Cox, Steve Ryckier, The Satyn Sisters, Dimitri Verhoeven, Clayton Peroti zingen u recht de zevende hemel in…

En – niet te vergeten – traditiegetrouw werken we in de grootste revuetempel van Vlaanderen ook steevast met internationaal gerenommeerde acts. Ze hebben al bijna overal gestaan. Las Vegas, Mallorca, Dubai, New York, Canada, Rusland. Ze kaapten prijzen weg bij Brittain got Talent, America got Talent, Russia got Talent… En nu dus in Blankenberge. Voor Vlaanderen ongezien en adembenemend.

Een bijna drie urend totaalspektakel om meer dan alleen maar ‘u’ tegen te zeggen. Om duimen en vingers af te likken!

Boek tickets

Boek nu

Beleef nu zelf het spektakel!

Kusttheater 't Colisée → Nederlands