Elvis "Viva Las Vegas" 50 Years

Entertainer en imitator Steve Ryckier houdt samen met de Rico Zoroh Band, de Elverettes en de Vegas Showgirls de herinnering aan Elvis levend. Hij brengt een wervelende tribute aan dé King of Rock 'n Roll met een liveband, backing vocals en showballet!

Do something

worth remembering.

- Elvis Presley -

We vieren dit jaar: '50 years Elvis in Las Vegas'. De hoogtepunten uit de 'Hilton Las Vegas shows' keren terug tot leven in 'Het Witte Paard' te Blankenberge op 21 september 2019.

Steve Ryckier kruipt in de huid van de 'King' en brengt samen met de 'Rico Zoroh Band' de 'Elverettes' en de 'Vegas showgirls' een grootse 'Elvis Las Vegas act'. In het thema 'Las Vegas', brengt hij een volledig nieuw ongezien spektakel. Tijdens de show krijgt het publiek naast de fantastische muziek, ook nog eens 2 internationale special acts te zien. Dat het een avond vol verrassingen wordt, hoeven we u waarschijnlijk niet meer te vertellen.

Steve heeft jarenlange ervaring met zijn 'tribute shows' en houdt de 'Elvis-illusie in leven. Hij bracht ondertussen zijn 'tribute to the king', 'flashback Elvis', en 'Elvis Extravaganza' op verschillende plaatsen. Zelfs in de VS. Hij werd in 2010 publieksprijswinnaar in Tupelo, de geboorteplaats van Elvis. Daar trad hij o.a. op met originele bandleden van Elvis.

Boek tickets
  • Elvis "Viva Las Vegas" 50 Years
  • 21 september
  • Vanaf 39 p.p.

Boek nu

Beleef nu zelf het spektakel!

Kusttheater 't Colisée → Nederlands

Sfeer