Imagine the impossible!

Eindelijk, we mogen terug! Wij kijken er ontzettend naar uit om jullie allemaal terug te mogen verwelkomen.

In 2022 gaat Het Witte Paard voor meer, maar vooral straffer, en zotter. Dit jaar vieren we onze 85e en 86e verjaardag! Na twee jaar uitstel van Let's Go Bananas, heeft de productie de nodige aanpassingen moeten doen. Niet gevreesd: wij zijn nog meer gepassioneerd dan ooit en presenteren u graag Colour of Passion.

We stelden opnieuw een topcast samen uit binnen- en buitenland. Dit jaar zorgen maar liefst 4 verbazingwekkende circusacts voor openvallende monden. Deze topartiesten maakten reeds furore in binnen- en buitenland. Topentertainer Patrick Onzia en vaste waarde Sandrine Van Handenhoven staan net zoals vorig jaar terug klaar om u de avond van uw leven te bezorgen. Als klapper op de vuurpijl presenteert Het Witte Paard graagthe one and only Coco Jr. Het belooft een hete zomer te worden.

Ook bij onze Noorderburen loopt heel wat talent rond. Zo wisten we dit jaar Clayton Peroti te strikken, die zijn debuut in Het Witte Paard reeds maakte tijdens Soulbaby in april 2019. Één ding is zeker: dit is een cast om U tegen te zeggen.

De regie is voor het vierde jaar op rij in handen van Jos Dom. Hij staat gekend voor theater met dat tikkeltje meer. Deze geweldige liveshow wordt zoals steeds bijgestaan door de ondertussen welbekende Vegas Showgirls onder leiding van Camilla Bevans. Ben Van den Keybus is naar goede gewoonte producent en verantwoordelijk voor het concept.

Tot slot is er de gekende formule: oogverblindende kostuums, adembenemende audiovisuele effecten en goede dosis glitter & glamour. Want daar willen we voor staan: topentertainment tot in de puntjes.

Deze productie kwam tot stand met de steun van het Belgische Tax Shelter Stelsel.

Boek tickets
  • Colour of Passion
  • 22 juli t.e.m. 17 september 2022
  • Diner 18u00
    Deuren 19u30
    Show 20u30
  • Vanaf € 41 p.p.

Boek nu

Onze talenten

Artiesten

Creatives

Sfeer